Direktlänk till inlägg 12 juni 2009

Bresaola minipizza (4 port, 4P/port)

Av Ingrid - 12 juni 2009 15:40

4 st mjuka tunnbröd a 40g

4 stora tomater

2 tsk hackad vitlök

1 msk hackad basilika

2 tsk olivolja

1 dl finhackad rödlök

4 msk parmesan eller pecorino

120 g bresaola


Kärna ur och hacka tomaterna. blanda tomat, olja, vitlök, basilika och lök i en skål. smaksätt med svartpeppar och salt. Fördela salsan över bröden, strö på hälften av osten och grädda i ugnens övre del. 220C. Ta ut pizzan och toppa med bresaola och resterande ost.

Mat
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingrid - 13 oktober 2009 13:18


      Yummy Norhammar

Av Ingrid - 12 juni 2009 15:35

4 runda brödkakor (eg rågkaka) 1.5 dl tomatsås tex Findus tomat o basilika 150 g mager skinka strimlad 200 g skivade champinjoner 60 g riven ost 17% 1 msk torkad oregano Sallad   225C ...

Av Ingrid - 12 juni 2009 15:22

2 st grova ciabatta a 100 g 120 g halloumi max 12% 6 tomater, hackade 2 rödlökar 2 msk hackad persilja 2 msk balsamicovinäger 1 msk hackad vitlök 2 tsk olivolja sallad   Fräs lök och vitlök i olivolja, vänd i tomaterna, vinäger och persilja. låt koka...

Av Ingrid - 12 juni 2009 15:11

Grovt bröd, 4 st a 35g (typ Lingongrova) 200 g Kikärtor avrunna 2 tsk olivolja 1 tsk hackad vitlök 1-2 krm sesamolja 1 msk pressad citron 1 knivsudd cayenne 0.5 tsk spiskummin 2 tomater 120 g rökt kalkonbröst   Mixa kikärtor, vitlök, citron, olja, se...

Ovido - Quiz & Flashcards