Direktlänk till inlägg 12 juni 2009
250 g rökt skinka
140 g spagetti
gul lök
1 msk hackad vitlök
200 g frysta ärter
2 tsk flytande margarin
2 ägg
0.5 dl 3% mjölk
4 msk riven parmesan
hackad persilja
Tina ärtorna, hacka löken och tärna skinkan. Koka spagettin i rikligt saltat vatten. När den är al dente- låt den rinna av.
Hetta upp margarin i en vid kastrull och fräs lök, ärtor, skinka och vitlök.
Vispa ihop ägg och mjölk.
Vänd ner spagettin i kastrullen och slå på äggröran (rör ordentligt) och vänd i parmesan.Smaka av med salt och peppar. Strö på persilja.
4 st mjuka tunnbröd a 40g 4 stora tomater 2 tsk hackad vitlök 1 msk hackad basilika 2 tsk olivolja 1 dl finhackad rödlök 4 msk parmesan eller pecorino 120 g bresaola Kärna ur och hacka tomaterna. blanda tomat, olja, vitlök, basilika och lök i en sk...
4 runda brödkakor (eg rågkaka) 1.5 dl tomatsås tex Findus tomat o basilika 150 g mager skinka strimlad 200 g skivade champinjoner 60 g riven ost 17% 1 msk torkad oregano Sallad 225C ...
2 st grova ciabatta a 100 g 120 g halloumi max 12% 6 tomater, hackade 2 rödlökar 2 msk hackad persilja 2 msk balsamicovinäger 1 msk hackad vitlök 2 tsk olivolja sallad Fräs lök och vitlök i olivolja, vänd i tomaterna, vinäger och persilja. låt koka...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 | 13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
||||||||
|