Direktlänk till inlägg 12 juni 2009

Thai skaldjursbulgur (4 port, 4P/port)

Av Ingrid - 12 juni 2009 14:26

2 dl bulgur

2 tsk olja

2 dl skivade vattenkastanjer

2 dl hackade räkor eller crabbsticks

1 röd paprika hackad

lök, finhackad

2 ägg

2 tsk fisksås

2 tsk socker

2 tsk pressad lime


Tillaga bulgur enl förp.

Hetta upp en wok, tillsätt oljan. Knäck i äggen och rör kraftigt. Ska bli somen trådig äggröra. Tillsätt grynen ocj grönsakerna och stek ytterligare 30 sekunder. Smaksätt med fisksås, socker, lime och peppar. Vänd till sist ner skaldjuren

Mat
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingrid - 13 oktober 2009 13:18


      Yummy Norhammar

Av Ingrid - 12 juni 2009 15:40

4 st mjuka tunnbröd a 40g 4 stora tomater 2 tsk hackad vitlök 1 msk hackad basilika 2 tsk olivolja 1 dl finhackad rödlök 4 msk parmesan eller pecorino 120 g bresaola   Kärna ur och hacka tomaterna. blanda tomat, olja, vitlök, basilika och lök i en sk...

Av Ingrid - 12 juni 2009 15:35

4 runda brödkakor (eg rågkaka) 1.5 dl tomatsås tex Findus tomat o basilika 150 g mager skinka strimlad 200 g skivade champinjoner 60 g riven ost 17% 1 msk torkad oregano Sallad   225C ...

Av Ingrid - 12 juni 2009 15:22

2 st grova ciabatta a 100 g 120 g halloumi max 12% 6 tomater, hackade 2 rödlökar 2 msk hackad persilja 2 msk balsamicovinäger 1 msk hackad vitlök 2 tsk olivolja sallad   Fräs lök och vitlök i olivolja, vänd i tomaterna, vinäger och persilja. låt koka...

Ovido - Quiz & Flashcards